Сребърна бижутерия с естествени камъни

Сребърната бижутерия е един вид универсална, защото за разлика от златото не е строго задължаваща към определени тоалети или поводи.

Сребърна бижутерия с естествени камъниСребърна бижутерия с естествени камъни

Може да се носи с всичко, и навсякъде, просто трябва да изберете вашето сребърно украшение. Бижу което да ви подхожда по вид камък и форма.

Както и при златото, и при сребърната бижутерия може да се вградят различни камъни – скъпоценни и полускъпоценни. Ако нямате голяма финансова възможност, но желаете да притежавате нещо красиво. Изберете сребърно бижу с полускъпоценен камък или минерал.

Сребърна бижутерия с естествени камъни.

Има много красиви предложения, които определено ще направят много добро впечатление. Ще се вържат по страхотен начин с всеки тоалет.

Кварца например е чудесен камък и един медальон под формата на сребърно цвете с вграден изчистен и прозрачен кварц. Това бижу ще направи деколтето на вашата рокля или блузка свежо и изчистено, красиво и ще подчертае очите ви.

Сребърна бижутерия с естествени камъниСребърна бижутерия с естествени камъни

Аметистите са други невероятни полускъпоценни камъни.

С многообразието си от цветове се връзват по неповторим начин с всяка сребърна бижутерия.

Розов или лилав, всеки един от този вид камъни ще бъде черешката в тортата на вашите бижута. Дори да не е ръчно изработен уникат от сребро. Пак може да се почувствате като уникална личност с красиво бижу.

За романтичните натури е много подходяща сребърна бижутерия със син халцедон. Той е плътен като цвят, не е прозрачен. Бижу с този камък е много добър начин да кажете на някоя дама с романтична душа какво чувствате към нея.

Като цяло бижутата винаги са били подходящ подарък за всеки повод.

Единственото условие да знаете предпочитанията на човека. Или пък най-малкото, което може да направите, за да сте интересни и оригинални. Начина е да се допитате до зодиакалните знаци и техните камъни-покровители. Така ще демонстрирате специално внимание към жената, на която поднасяте подарък бижу.

Сребърна бижутерия с естествени камъниСребърна бижутерия с естествени камъни

Сподели с приятели: