Ръчно Изработена Дамска Гривни Green Mile.

Ефектна гривна с интересна „snake“ плетка и специално селектирани минерали – рубин-цоизит. [Кат.№ 12668. Ръчно Изработена Дамска Гривни Green Mile.

Лесна за регулиране, посредством придърпване/отпускане на двете срещуположни връвчици, което я прави чудесно предложение за подарък на любим на сърцето ви човек!

РУБИН ЦОИЗИТ – притежава способността да балансира енергиите им. Смята се, че спомага за развитие на психическите и спиритически възможности, използва се при проблеми с търпението и променливо настроение.

БУХАЛсимвол на мъдрост, любопитство и познание

ДОСТАВКА – до офис на Speedy или Еконт4лв, до точен адрес6лв.

Посетете категория авторски ръчно изработени гривни.

За Онлайн Бутик An-G Design.

Онлайн Бутик An-G Design e eлектронен магазин за модерни и луксозни ръчно изработени бижута, аксесоари и дизайнерски дрехи. Българско производство с отлично качество! Дамски, мъжки и детски ръчно изработени гривни шамбала, бохо шик и чан лу! Модерни колиета, обици и други накити от естествени камъни, минерали и луксозни елементи с инкрустирани кристали! Талисмани за късмет, успех и здраве, гривни против уроки и зли очи с червена връв и мощни амулети!

Нашата цел.

Впечатлявай със стил, Очаровай с изтънчен вкус! Нашата цел е не просто да задоволяваме твоите желания, а да надхвърлим очакванията ти! Макар бижутата да не са от първа необходимост за твоя организъм. Те са „храната“, която понякога е потребна за душата ти, за да се почувстваш специално… А това го умеят най-добре нашите бижута! 😉 Аксесоарите от своя страна са онази тайна и пикантна подправка. Тя придава на „ястието“ истински, завършен вкус и те кара да искаш още и още… Тези малки детайли внасят в ежедневието ти чар и усещане за стил, правейки визията ти забележима и впечатляваща! С едно уникално създадено творение, при това на съвсем достъпна цена, по-пълно и истински ще изразиш себе си! И не забравяй – не е нужен повод, за да се поглезиш! ❤️

Нашата философия.

Усмивката не струва нищо, но значи много!

Нашата мисия.

Да правим света по-красив и да даряваме самочувствие на своите клиенти!

Нашето обещание.

Модерно излъчване, качествени материали и коректно обслужване.

Нашето мото.

Не е нужен повод, за да се поглезим.