Продавам стоката от онлайн магазин за бижута, на едро + БОНУС към офертата самия онлайн магазин ( www.bijutagerdan.com ) и търговската марка Bijuta Gerdan.

Налични са около 900 модела около 2500 артикула на стойност по цени в сайта за около 30000 лв. Всички модели бижута, аксесоари и сувенири може да разгледате в сайта Bijuta Gerdan.

СТОКАТА НЕ СЕ ПРОДАВА НА ЧАСТИ.

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА САМО ПО ПОСОЧЕНИЯ НАЧИН.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Цената включва:

-стоката в сайта по цени в сайта за около 30000 лв. общо около 900 модела, около 2500 артикула

-сайт изграден върху OpenCart 3.2

– патентно свидетелствo за търговска марка

– патентно свидетелствo за изображение (графичен дизайн)

– домейн и хостинг в superhosting.bg

– пълна оптимизация на сайта ( вътрешна и външна )

– профил във facebook ( профил и страница )

– профил в twitter

– профил в google+

– профил в youtube

– профил в pinterest

– профил в vimeo

– профил в Skype

– профил в OLX

– имейл в abv.bg – 2 бр

– имейл в gmail

– имейл в host. bg

– профил в lot. bg

– профил в etsy. com

– профил в bijutabazar. bg

– профил в bazar. bg

– профил в linkedin. com

– профил ( регистрация ) в Google my business

Сайта се поддържа постоянно и ще се поддържа, зарежда и оптимизира. Налични са около 900 модела, 2500 артикула на стойност по цени на сайта за около 30000 лв. Марката Bijuta Gerdan е патентована като търговска марка и лого ( за графичен дизайн ). Притежаваме две патентни свидетелства за търговска марка и лого ( графичен дизайн ). Двете патентни свидетелства влизат в цената и ще Ви бъдат прехвърлени при евентуално закупуване на стоката в онлайн магазина www.bijutagerdan.com

Сайта се класира много добре в Google. Като се изпише “онлайн магазин за бижута” сайта излиза на първа страница на първа или втора позиция. Като се изпише “бижута онлайн” сайта излиза на първа страница на осма или девета позиция. Изключително добро класиране за тези ключови думи в Google.Общата цена на стоката + онлайн магазина + патента за търговската марка е 9500 лв.

НОВО! – Може да се заплати в криптовалута BTC-Bitcoin, ETH-Ethereum, LTC-Litecoin. При плащане с криптовалута посочената цената в лева се завишава с 10 %. Завишението е заради колебанията на курса и големите такси при обратното обръщане в евро или лева. Взима се курса на дадената валута в момента на плащане.