Продавам онлайн магазин за бижута jeWelry DynaSty.

Продавам онлайн магазин за бижута www.jewelry-dynasty.com.

Много добро касиране от Google. Сайта е създаден върху OpenCart 3.0.2 и платен темплейт Jewelry Responsive World Jewelry с нов дизайн 2020 и нови функционалности. Всички стари линкове от стария вариант на сайта са пренасочени към ново изградения сайт. Сайта се класира много добре в Google. Като се изпише „онлайн магазин за бижута“ сайта излиза на първа страница на първа или втора позиция. Като се изпише „бижута онлайн“ сайта излиза на първа страница на осма или девета позиция. Изключително добро класиране за тези ключови думи в Google. Онлайн магазина се продава без стоката. Цена 10000 лв.

НОВО! – Може да се заплати в криптовалута BTC-Bitcoin, ETH-Ethereum, LTC-Litecoin. При плащане с криптовалута посочената цената в лева се завишава с 10 %. Завишението е заради колебанията на курса и големите такси при обратното обръщане в евро или лева. Взима се курса на дадената валута в момента на плащане.

Цената включва:

– домейн в superhosting.com

– патентно свидетелство за марката jeWelry DynaSty

– патентно свидетелство за дизайн лого на марката jeWelry DynaSty

– пълна оптимизация на сайта

– профил във facebook ( профил, страница и група )

– профил в twitter

– профил в google+

– профил в youtube

– профил в pinterest

– профил в Skype

– профил в OLX

– имейл в abv.bg

– имейл в gmail

– имейл в host.bg

– профил в lot.bg

– профил в etsy.com

– профил в bijutabazar.bg

– профил в bazar.bg

– профил във vimeo.com

– профил в Google my business

– платено споделяне на 100000 линка към сайта във facebook

– патентно свидетелство за търговска марка

– патентно свидетелство за графичен дизайн

Сайта се поддържа постоянно и ще се поддържа, зарежда и оптимизира до продажбата му. Възможно е да се постигне и договорка за изгодно закупуване с голяма отстъпка и на стоката в онлайн магазина. Налични са около 900 модела, 2500 артикула на стойност по цени на сайта за около 30000 лв. Марката името на онлайн магазина jeWelry DynaSty. В превод ( бижута Династия ) или ( бижута на династията ) е патентована като търговска марка и лого ( графичен дизайн ). Притежаваме две патентни свидетелства за търговска марка и лого ( графичен дизайн ). Двете патентни свидетелства влизат в цената и ще Ви бъдат прехвърлени при евентуално закупуване на онлайн магазина.

Продавам онлайн магазин за бижута jeWelry DynaSty.

Посетете категория онлайн магазини за бижута.

Представяме Ви нашия онлайн магазин за бижута jeWelry DynaSty.

Онлайн магазин за бижута jeWelry DynaSty предлага широка гама продукти с високо качество на добри цени. Изискани бижута добавящи красота, изящност и великолепие към тоалета на всяка дама. Всички знаем, че пазаруването е едно незаменимо хоби на повечето жени. Какво по-хубаво от това да можем да пазаруваме на достъпни цени всеки ден.

Доста често основен акцент във визията на една жена са именно бижутата. Акцент който я правят неотразима както в ежедневието, така и на специални поводи. Удоволствие за всяка жена е когато може да съчетае всеки един тоалет от гардероба си с различни бижута и аксесоари. При нас можете да намерите гривни, колиета, пръстени, обици, медальони, комплекти бижута, аксесоари, сувенири и часовници.

Тук може да закупите бижута от благородни метали, с покритие от благородни метали, от бижутерски сплави и смоли. Бижута от медицинска стомана, от кожа, плат и дърво, от стъкло, порцелан и керамика, от естествени камъни, кристали. Минерали и перли. Аксесоари, часовници и сувенири. Погрижили сме се да Ви покажем официални, етно, елегантни и стилни бижута, различни аксесоари и сувенири. Всички бижута имат модерен дизайн съобразен с модните тенденции. Може да разчитате на бърза доставка. Продуктите са добре опаковани и защитени от нараняване и повреда при транспорта. Заплащането е при доставка. Към всяка поръчка е добавена опция преглед преди плащане и възможност за връщане на пратката.

Всеки месец се промотира различна категория. Бижутата от тази категория се предлагат с отстъпка, към всяка поръчка имаме и подарък. Винаги правим празнични намаления преди и по време на празници. Разнообразие от над 900 модела бижута, аксесоари, часовници и сувенири. Предлагаме Ви добри цени и добър избор. Екипът на онлайн магазин бижута jeWelry DynaSty благодари за предоставеното доверие. Желаем Ви приятно пазаруване. Посетете ни.