Продавам онлайн магазин за бижута Bijuta Gerdan+стоката+търговска марка (цената е за всичко).

Плащате стоката на една трета от цената и получавате като бонус сайта и патента за търговската марка.

Продавам работещ онлайн магазин за бижута www.bijutagerdan.com

Много добро касиране от Google. Сайта е създаден върху Magento и платен темплейт Parna. Предстои прехвърляне на сайта върху OpenCart 3.2 с нова визия и много нови по добри възможности ( вече е прехвърлен ). Старите линкове ще се пренасочат към новите идентични такива ( вече са пренасочени към новите ). Сайта се класира много добре в Google. Като се изпише „онлайн магазин за бижута“ сайта излиза на първа страница на първа или втора позиция. Като се изпише „бижута онлайн“ сайта излиза на първа страница на осма или девета позиция. Изключително добро класиране за тези ключови думи в Google. Цена на онлайн магазина е 9000 лв заедно със стоката и патента за търговската марка.

НОВО! – Може да се заплати в криптовалута BTC-Bitcoin, ETH-Ethereum, LTC-Litecoin. При плащане с криптовалута посочената цената в лева се завишава с 10 %. Завишаването е заради колебанията на курса и големите такси при обратното обръщане в евро или лева. Взима се курса на дадената валута в момента на плащане.

Продавам онлайн магазин за бижута Bijuta Gerdan.

Цената включва:

-сайт изграден върху OpenCart 3.2

-стоката в сайта по цени в сайта за около 30000 лв. общо около 900 модела, около 2500 артикула-патентно свидетелствo за търговска марка Bijuta Gerdan

-патентно свидетелствo за изображение (графичен дизайн) на Bijuta Gerdan

-домейн в superhosting.bg

-профил във facebook ( профил и страница )

-профил в twitter

-профил в google+

-профил в youtube

-профил в pinterest

-профил в vimeo

-профил в Skype

-профил в OLX

-имейл в abv.bg – 2 бр.

-имейл в gmail

-имейл в host.bg

-профил в lot.bg

-профил в etsy.com

-профил в bijutabazar.bg

-профил в bazar.bg

-профил в linkedin.com

-профил ( регистрация ) в Google my business

патентно свидетелство за търговска марка

патентно свидетелство за графичен дизайн

Сайта се поддържа постоянно и ще се поддържа, зарежда и оптимизира до продажбата му. Налични са около 900 модела, 2500 артикула на стойност по цени на сайта за около 30000 лв.

Марката Bijuta Gerdan е патентована като търговска марка и лого ( за графичен дизайн ). Притежаваме две патентни свидетелства за търговска марка и лого ( графичен дизайн ). Двете патентни свидетелства влизат в цената и ще Ви бъдат прехвърлени при евентуално закупуване на онлайн магазина www. bijutagerdan. com

Представяме Ви нашия онлайн магазин за бижута Bijuta Gerdan.

Онлайн магазин за бижута Bijuta Gerdan предлага широка гама продукти с високо качество на добри цени. Изискани бижута добавящи красота, изящност и великолепие към тоалета на всяка дама. Всички знаем, че пазаруването е едно незаменимо хоби на повечето жени. Какво по-хубаво от това да можем да пазаруваме на достъпни цени всеки ден.

Доста често основен акцент във визията на една жена са именно бижутата. Акцент който я правят неотразима както в ежедневието, така и на специални поводи. Удоволствие за всяка жена е когато може да съчетае всеки един тоалет от гардероба си с различни бижута и аксесоари. При нас можете да намерите гривни, колиета, пръстени, обици, медальони, комплекти бижута, аксесоари, сувенири и часовници.

Тук може да закупите бижута от благородни метали, с покритие от благородни метали, от бижутерски сплави и смоли. Бижута от медицинска стомана, от кожа, плат и дърво, от стъкло, порцелан и керамика, от естествени камъни, кристали. Минерали и перли. Аксесоари, часовници и сувенири. Погрижили сме се да Ви покажем официални, етно, елегантни и стилни бижута, различни аксесоари и сувенири. Всички бижута имат модерен дизайн съобразен с модните тенденции. Може да разчитате на бърза доставка. Продуктите са добре опаковани и защитени от нараняване и повреда при транспорта. Заплащането е при доставка. Към всяка поръчка е добавена опция преглед преди плащане и възможност за връщане на пратката.

Всеки месец се промотира различна категория. Бижутата от тази категория се предлагат с отстъпка, към всяка поръчка имаме и подарък. Винаги правим празнични намаления преди и по време на празници. Разнообразие от над 900 модела бижута, аксесоари, часовници и сувенири. Предлагаме Ви добри цени и добър избор. Екипът на онлайн магазин бижута Bijuta Gerdan благодари за предоставеното доверие. Желаем Ви приятно пазаруване. Посетете ни.