Гривна С Елегантен Дизай Joan.

Гривна С Елегантен Дизай Joan и с флуорит е най-новото и сред най-ефектните ни предложения! Атрактивният минерал с преливащо лилаво-зелени нюанси е от най-търсените и избирани – счита се, че пречиства гнева и стреса. И като се има предвид, че това са двата най-големи „бича“ на съвременния човек, не се колебайте да си получите своята ежедневна „доза“ релакс и спокойствие… [Кат.№ 12473]. 

Разбираемо, в съвременния свят гривните се изработва и от по-съвременни материали. Благородни метали в съчетание със скъпоценни камъни придават величие и елегантност. За щастие има и по-достъпни като цени и модели, така че всяка дама да се почувства специална и красива. Модерните гривни с камъни предлагат изключително разнообразие от цветове, благодарение на щедростта на природата. Лечебните камъни от своя страна ни осигуряват пряка връзка със земята и нейните богатства.

РАЗМЕР – регулируем – пристяга / отпуска се с едновременното приплъзване на двете срещуположни връвчици;

ДОСТАВКА – до офис на Speedy или Еконт4лв, до точен адрес6лв.

Посетете категория  гривни от естествени камъни, седеф, кристали и минерали.

За Онлайн Бутик An-G Design.

Онлайн Бутик An-G Design e eлектронен магазин за модерни и луксозни ръчно изработени бижута, аксесоари и дизайнерски дрехи. Българско производство с отлично качество! Дамски, мъжки и детски ръчно изработени гривни шамбала, бохо шик и чан лу! Модерни колиета, обици и други накити от естествени камъни, минерали и луксозни елементи с инкрустирани кристали! Талисмани за късмет, успех и здраве, гривни против уроки и зли очи с червена връв и мощни амулети!

Нашата цел.

Впечатлявай със стил, Очаровай с изтънчен вкус! Нашата цел е не просто да задоволяваме твоите желания, а да надхвърлим очакванията ти! Макар бижутата да не са от първа необходимост за твоя организъм. Те са „храната“, която понякога е потребна за душата ти, за да се почувстваш специално… А това го умеят най-добре нашите бижута! 😉 Аксесоарите от своя страна са онази тайна и пикантна подправка. Тя придава на „ястието“ истински, завършен вкус и те кара да искаш още и още… Тези малки детайли внасят в ежедневието ти чар и усещане за стил, правейки визията ти забележима и впечатляваща! С едно уникално създадено творение, при това на съвсем достъпна цена, по-пълно и истински ще изразиш себе си! И не забравяй – не е нужен повод, за да се поглезиш! ❤️

Нашата философия.

Усмивката не струва нищо, но значи много!

Нашата мисия.

Да правим света по-красив и да даряваме самочувствие на своите клиенти!

Нашето обещание.

Модерно излъчване, качествени материали и коректно обслужване.

Нашето мото.

Не е нужен повод, за да се поглезим.