Червен конец око GR68.

Гривна макраме от червен бижутерски конец със сребърен елемент изобразяващ око. Универсален размер. Проба на среброто 925Ag. Червен конец око GR68.

Посетете категория сребърни гривни.

Добре дошли в онлайн магазин за сребърна бижутерия, аксесоари и сувенири Shop24bg.com. Имаме удоволствието да Ви предложим, нашите ювелирни изделия. Продуктите които предлагаме са изработени от сребро, полускъпоценни и синтетични камъни. Имаме бижута с рог, седеф, перли, керамика и емайл. Изработени са от български автори и фирми, доказали качеството на продуктите си в България и чужбина.

За нашата фирма и онлайн магазин за сребърна бижутерия.

Онлайн магазин за сребърна бижутерия, аксесоари и сувенири Shop24bg.com е българска фирма, която предлага модни бижута от сребро и естествени камъни. Нашата амбиция е да задоволим и най-изтънчения вкус, като предлагаме висококачествени изделия придружени със сертификат за качество и произход на достъпни цени.

Ние от онлайн магазин за сребърна бижутерия Shop24bg.com си поставяме за цел да превърнем покупката на бижута в незабравимо преживяване. Нашият стремеж е да създадем дълготрайни взаимоотношения с всеки клиент, базирани на доверие, сигурност и коректност.

Онлайн магазинът ни ще ви предложи компетентно обслужване, професионални съвети, бързо ориентиране в богатия избор на модели и лесно и удобно пазаруване. Ние държим на вашето мнение, а вие може да се доверите на нашия професионализъм и опит в търговията на бижута. Заедно ще постигнем уникални резултати и ще се заредим с добро настроение защото за нас вие сте изключително важни. Споделете своите желания с нас и ние ще ги сбъднем.

В намирането на модни решения, комбиниране и предлагане на качествени сребърни изделия онлайн магазин за сребърна бижутерия Shop24bg.com е една от водещите фирми на българския пазар. Компетентността и професионализма на нашия персонал е гаранция за професионалното и качественото обслужване на клиентите ни. Задайте своите въпроси и се възползвайте от съветите ни.

Надяваме се да ви бъдем полезни в избора на подходящите бижута за вас или за вашите близки. Приятни мигове на естетическа наслада с предложените от нас бижута.